Project de Bilt

Deze Webaline keuken is voorzien van eiken look frontdeuren welke verdacht veel op echt hout lijken. Het aanrechtblad is van 4cm composit in de kleur Penombra. Mooi detail is de aluminium rugwand in wit ral9016 gespoten: geen naden en voegen meer maar 1 grote vlakke plaat die rustig oogt, hittebestendig is en makkelijk schoon te maken bovendien.  En wil je binnen 5 minuten je vaatwerk schoon hebben ? Kijk dan maar eens goed naar deze professionele vaatwasser van Miele !  Nog een uniek inbouwapparaat: een inbouw ijsblokjes machine: altijd een gekoeld drankje binnen en handbereik en proosten op een nieuwe Webaline keuken !

 

     

 

 

         

_____________________________________________________________________


Project Bilthoven

Cappuccino kan erg lekker zijn maar is ook een fraaie keukendeur van Eggersmann en in deze keuken voorzien van elegante rvs kleurige handgrepen. Het lichte composit werkblad schept veel ruimte en licht. En je hoofd stoten tegen de afzuigkap zit er niet meer bij dankzij deze mooie ingebouwde plafond unit. De stopcontacten zijn handig ingebouwd in de wang van het eiland.

       

 

 

       

_________________________________________________________

 

 


Project Langbroek

En wederom een prachtige Eggersmann keuken opgeleverd; greeploos is de trend en daar is deze keuken ook weer een mooi bewijs van. De wit glanzende frontdeuren in combinatie met een minimalistich Ceramistone blad geeft een zeer strakke uitstraling. De half hoge kasten geven een mooi ruimtelijk effect en natuurlijk zijn de combi-oven en combi-stoomoven op oog hoogte ingebouwd. Kijk ook eens naar de volledig aluminium lade’s van Eggersmann; en hoe handig is de Neff induktiekookplaat met twistpad bediening wel niet: zelfs met natte vingers is de kookplaat heel nauwkeurig met 1 simpele knop te bedienen. Op het eiland staat de allenieuwste Quooker flex.

 

    

 

 

         

_______________________________________________________________________________________________________________________________________


Project de Bilt

Modern/strak en tegelijk een warme uitstraling; zo kun je het best deze Webaline keuken omschrijven. De frontdeuren zijn uitgevoerd in magnolia glans en met een fraaie funktionele rvs handgreep voorzien. In plaats van wandtegels hebben we mdf achterwanden als ook de vensterbank opgenomen in dezelfde kleur als het aanrechtblad wat een prachtige eenheid vormt. Let ook eens op de uitschuifbare afzuigkap die in hoogte iets inspringt waardoor je beter in de achterste  pannen kan kijken. En hoe fraai zijn de ledspots die in de onderbodem van de bovenkasten wel niet ! En kijk eens hoeveel klasse de rvs wandcontactdozen wel niet hebben. En hoe handig is de grote Bosch inbouwoven met magnetron wel niet.  Al met al is deze keuken een plaatje !!!!

          

 

 

    

_________________________________________________________

 


Project Zeist

Recent hebben we deze prachtige Eggersmann keuken geplaatst ! De fronten zijn hoogglans gespoten in een NCS kleur:  een uniek concept waarbij de keuken in elk denkbare kleur gespoten kan worden ! Het aanrechtblad en ook de zijwangen zijn uitgevoerd in solid surface materiaal wat een matte en chique uitstraling geeft.  Let ook op details zoals het verzonken stopcontacten blok die uit het aanrechtblad omhoog komt., de kookplaat met afzuigkap erin verwerkt, de quooker, de spoelbak onderbouw verwerkt en nog veel meer moois !!!!!!!!

    

 

 

    

_________________________________________________________

 


Project Bilthoven

Deze Alno keuken is uitgevoerd met wit hoogglans gespoten fronten, het rode composit werkblad maakt de keuken uniek. Mooie details zijn o.a. de verlichting achter de greeplijsten en handige lade’s achter 1 deur. De afzuigkap is ingebouwd in een kast en trek je d.m.v. de glazen scherm uit. En natuurlijk ontbreekt de Quooker in dit fraaie eiland niet !

    

 

    

____________________________________________________________


Project Eemnes

Wat een mooie klassieke keuken !!!!  Alles klopt: frontdeuren met vertikale groeven, klassieke wandschouw, solitair robuust fornuis met dubbele oven, granieten werkblad in anticato uitvoering, granieten onderbouw spoelbak.  Wandtegels in natuurlijke kleuren.

    

 

____________________________________________________________


Project Bilthoven

 

Deze schitterende greeploze Alno keuken is uitgevoerd met unieke wit glanzende glazen fronten !!  Het granieten werkblad maakt het contrast, en wat te denken van de zwart glazen rugwanden i.p.v. traditionele wandtegels.

    

 

____________________________________________________________


Project Zoetermeer

Prachtige Webaline keuken met ingefraisde grepen. De halfhoge kasten geven een zeer ruimtelijk effect. Minimalistisch fraai 1cm ceramistone werkblad met ingebouwde stopcontactenblok. Nooit meer je hoofd stoten met een diagonale schouw.

    

___________________________________________________________


Bent u ook een tevreden klant? Vertel ons over uw ervaring en stuur er een foto bij van uw keuken

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht